14. decembra 2011

“Katalóg firiem” sa mení na “Profesionálov”

Na stránke www.mojasvadba.sk v najbližších dňoch rozšírime spôsob, akým sa firmy môžu prezenovať.

Doteraz mali firmy na našich stránkach iba možnosť pasívnej reklamy v rámci tzv. firemných prezentácií v Katalógu firiem. Tento spôsob sme sa rozhodli vylepšiť. Vzhľadom na to, že v mnohých firmách pôsobia Profesionáli, ktorí vedia užívateľkám najlepšie poradiť, chceme firmám ponúknuť priestor aktívne s užívateľkami komunikovať.

Čo bude nové?

  • Profesionáli z firiem sa budú môcť zapájať do diskusií a reagovať na otázky vo fóre.
  • Firmy budú môcť prezentovať pozitívne referencie od našich užívateliek vo svojom profile.
  • Pre firmy pribudne možnosť pridávať inzeráty do nových PRO Shopov (obdoba bazáru).
  • Názov Katalóg firiem sa zmení na Profesionáli.
  • Reklama firmy na stránke sa už nebude nazývať Firemná prezentácia ale Profil Profesionála.

Kde po novom nájdem moju prezentáciu?

Zmeny, ktoré ste zvykli doteraz robiť vo Vašej Firemnej prezentácii, budete teraz môcť robiť vo Vašom Profile Profesionála na novej adrese www.mojasvadba-pro.sk (prihlasovacie meno a heslo zostáva).

Aký je rozdiel medzi www.mojasvadba.sk a www.mojasvadba-pro.sk?

  • Mojasvadba.sk je určená nevestám a budúcim nevestám. Okrem iného obsahuje i kategóriu Profesionáli, v ktorej nevesty nájdu služby a produkty pre ne určené.
  • Mojasvadba-pro.sk je nástroj pre Profesionálov (pre firmy) určený na komunikáciu s užívateľkami na stránke Mojasvadba.sk. Firmy si tu môžu spravovať svoj profil Profesionála, komunikovať s nevestami, odpovedať na ich otázky, písať blogy, inzerovať v PRO shopoch atď. Všetko, čo vytvoria na www.mojasvadba-pro.sk, sa bude zobrazovať na www.mojasvadba.sk.

Kto je to “Profesionál”?

Slovom “Profesionál” označujeme ľudí, ktorí na našich stránkach prezentujú svoj tovar a služby. Sú to najmä majitelia firiem, živnostníci, marketingoví riaditelia firiem atď. Zámerne ich nenazývame “firmy”. Firma nie je človek. Za firmou stoja vždy konkrétni ľudia. Týchto ľudí my označujeme Profesionáli.

Ak máte firmu a máte u nás reklamu (alebo o nej uvažujete), boli by sme radi keby ste to boli práve Vy ‒ konkrétny človek s tvárou a menom, kto sa bude prihovárať a ponúkať svoje produkty nevestám a budúcim nevestám na tejto stránke.

Čo Vám služba Profil Profesionála umoží?

 

1. Upravovať informácie o Vašej firme (texty, fotografie, kontakty atď.)

Všetko to, čo ste mohli doteraz robiť vo Vašej firemnej prezentácii, budete môcť robiť prostredníctvom stránky www.mojasvadba-pro.sk.

 

2. Prispievať do fóra ako Profesionál pod Vašim menom

Mojasvadba.sk je na Slovensku najnavštevovanejšou internetovou stránkou určenou nevestám a budúcim nevestám, pričom jej najsilnejšou časťou sú práve diskusné fóra. Užívateľky si tu navzájom radia a odovzdávajú cenné skúsenosti. Získajte povesť odborníka. Ukážte svoje znalosti a dokážte, že ste profesionál. Pomáhajte nevestám a prispejte do diskusie odbornou radou. Odpovedajte na ich otázky vo fórach a vybudujete si dobré meno.

 

3. Prezentovať pozitívne referencie od zákazníčok vo Vašom profile

Nevesty, ktoré už majú po svadbe, majú na našej stránke možnosť vyjadriť vo svojom svadobnom fotoalbume názor na dodávateľov, s ktorými boli spokojné.

Pokiaľ máte aktívny Profil Profesionála, tieto pozitívne referencie od užívateliek sa v ňom automaticky objavia.

 

4. Pridávať inzeráty do nových PRO Shopov

PRO Shopy sú obdobou bazáru, ktorý na stránke veľmi dobre funguje. Bazár je priestor, kde nevesty predávajú použitý tovar (svadobné veci, ktoré im po svadbe zostali).

PRO Shopy budú tým miestom, kde budete Vy môcť umiestniť Vaše produkty a ponúknuť ich budúcim nevestám. PRO Shopy budú prepojené s bazárom, čím budúce nevesty privedieme k Vašim inzerátom.

 

5. Publikovať články a krátke správy

Rozprávajte sa s nevestami. Pochváľte sa Vašou prácou. Pýtajte sa na ich názory. Prezraďte niečo zo zákulisia. Avizujte zľavy a akcie. Komunikujte so stálymi zákazníčkami.

To všetko Vám písanie článkov a krátkych správ umožní. Články ako i krátke správy, ktoré zadáte vo Vašom profile Profesionála na stránke www.mojasvadba-pro.sk, sa zobrazia vo Fotoblogoch Profesionálov na stránke www.mojasvadba.sk. Nevesty a budúce nevesty ich budú mať možnosť vidieť.

  Asmira team